Tandläkare Hässelby villastad

Tandläkare Hässelby villastad är GH Dental. Vi är en omtänksam och ansedd tandklinik belägen på Hässelby torg 10 i Hässelby. Vi på tandläkare Hässelby villastad består av två tandläkare, en tandsköterska och en receptionist.

Vi tillhandahåller tandvård till äldre och till barn i en lugn miljö.

GH Dental är tandläkare Hässelby villastad

Som tandläkare Hässelby villastad hjälper vi er med traditionell tandvård, tandluckor, estetisk tandvård och tandblekning till både vuxna och barn. Vi tillhandahåller även tjänsten mobil tandvård, vilket innebär att vi kommer till dig. Dessutom hjälper vi akutpatienter.

Vi tror att god tandhälsa är en avgörande faktor för god hälsa i allmänhet. Därför har vi stort fokus på förebyggande tandvård. Vi tar bort tandsten och putsar tänderna samt ger råd om hur du bäst sköter dina tänder. Om du kommer till oss på en regelbunden basis kan denna behandling förebygga tandlossning och inflammation i tandköttet samt hjälpa mot dålig andedräkt.

Vi kan också hjälpa dig med att sätta in specialgjorda kronor, lägga in fyllningar eller inlägg, dra ut tänder och passa ut tandskena.

Läs mer om våra behandlingar här

Förutom att vi hjälper er på bästa möjliga sätt erbjuder vi bra priser på våra behandlingar.

Något vi är stolta över som tandläkare Hässelby villastad är att vi är duktiga på att hand om patienter med tandläkarskräck. Vi sätter självklart patienten först. Vi försöker alltid göra ditt besök hos oss ​​till en trevlig upplevelse och vi anstränger oss för att uppfylla dina önskningar. Vi vill att du ska känna dig trygg och att du ska veta att vi tar väl hand om dina tänder.

Tandvårdsrädsla beror oftast på tidigare dåliga erfarenheter av tandläkarbesök. Hos oss kan du vara säker på att vi är duktiga på vårt gebit, att vi tar oss tid att svara på era frågor och ger behandlingen samt bedövningen den nödvändiga tiden. Tveka inte att berätta för oss om du vill ha hjälp med din rädsla för tandvård.

Vi behandlar våra patienter med den senaste tekniken, medicinen och kunskapen inom tandvård i en modern, trygg och lugn miljö. Vi på tandläkare Hässelby villastad har alla gedigen utbildning och lång erfarenhet av tandvård.

Vi på GH Dental använder sedan många år digital röntgen. Det innebär att du enbart utsätts för 10% av den strålning som konventionell röntgen medför. Du slipper också väntetid för framkallning av röntgenbilden. Dessutom belastar vi inte miljön med den kemikalier som används vid traditionell röntgen. Som patient kan du direkt se en förstorad bild av dina tänder på dataskärmen. Vi kan då pedagogiskt visa dig vad som behöver åtgärdas. Jag har även en intraoral kamera med vilken vi kan ta närbilder på dina tänder. Detta gör vi främst för att dokumentera tandskador samt för att bestämma exakt färg på porslinskronor och broar.

Något som är bra att veta är att du kan ha rätt till olika former av ekonomiskt bidrag till ditt tandläkarbesök. Dels finns ett allmänt tandvårdsbidrag på 300 eller 600 kr. per år beroende på hur gammal du är. Dels finns ett tandvårdsbidrag på 600 k. per halvår till patienter särskilda behov. Det finns också ett högkostnadsskydd, som ger avdrag på priset när de så kallade referenspriserna i tandvården är högre än 3 000 kronor under en ersättningsperiod. En ersättningsperiod gäller under ett år från att behandlingen börjar.

Här kan du läsa mer om vad som gäller för tandvårdsstöd